Nieuws

Activiteiten van West Presenteert


Mei 2015 Wijkraad West en BBS De Kruiskamp organiseren deze zomer 'West Presenteert'. Bij West Presenteert draait het om creativiteit en anders kijken naar je wijk.
Buren, kennissen, klas- of clubgenoten uit Kruiskamp en Schutskamp transformeren een aantal plekken in de wijk voor één dag tot iets totaal anders. Een verlaten parkeerterrein wordt een buitenbios, het park een openluchtrestaurant of museum.
Met een leuk en doordacht evenement leggen buurtbewoners zo het fundament voor verandering van de wijk op lange termijn: een wijk waar we samen trots op kunnen zijn!

Agenda


Deze evenementen staan de komende tijd op de planning:

Vanaf maart gaan we weer iedere tweede maandag van de maand het wijkdiner houden. Dus na 22 februari gaan we verder op 14 maart. 11 april, etc etc..

Meedoen?


We zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen met organiseren. Meer weten of meedoen? Stuur een mailtje naar westpresenteert@gmail.com of volg ons op http://www.facebook.com/westpresenteert voor de meest actuele informatie.

Het team


West Presenteert is een vervolg op Kruiskamper en Kunstroute West, twee creatieve initiatieven die eerder plaatsvonden in West. Bewoners worden ondersteund door een klein team creatieve professionals uit de wijk: Meggy Althuizen, Lysanne van Esch, Robin Verstappen en Steffie van Gils.
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken en BrabantWonen/Cultuurfonds.

Verslag brainstorm


Op 1 april kwamen maar liefst 50 bewoners af op een brainstormsessie om ideeën te bedenken. Bekijk foto's van deze inspiratieavond op onze Facebookpagina.